주요 서비스 메뉴
- INTRODUCTIONINTRODUCTION
- HOW TO APPLYHOW TO APPLY
- ICS INSTRUCTORICS INSTRUCTOR
- COMMUNITYCOMMUNITY
- Barista
This is a course to acquire and learn the practical skills such as setting, disassembly & cleaning of grinder, steaming, latte art, menu preparation and hygiene management starting with Espresso extraction.
[에스프레소 추출부터 그라인더 세팅, 분해 및 청소, 스티밍, 라떼아트, 메뉴제조 및 위생관리 등
실질적인 기술들을 습득하고 배우는 과정입니다.]
- Brewing
This is a course to learn about various coffee extraction methods and extraction variables affecting the extraction.
[다양한 커피 추출방법 및 추출에 영향을 미치는 추출변수에 대해서 배우는 과정입니다.]
- Latte Art
This is a course to learn about professional latte art skills.
[전문적인 라떼아트 스킬에 대해 습득하는 과정입니다.]
- Coffee Roasting
This is a course to learn how to create a roasting profile, various roasting methods & defect beans, and various roasting parameters.
[로스팅 프로파일 작성 및, 다양한 로스팅 방법과 결점두, 여러 가지 로스팅 변수를 배우는 과정입니다.]
- Coffee Sensory
This is a course to understand the characteristics of coffee, and to learn the essential elements of sensory evaluation and how to express the taste.
[커피들의 특성을 파악하고, 감각 평가 필수 요소 및 맛을 표현하는 방법을 배우는 과정입니다.]
- Coffee Machine Engineer
This is a course master overall theory and actual user's maintenance for coffee machine, and professional overhaul.
[커피 머신에 대한 전반적인 이론 및 실제적인 사용자 정비, 그리고 전문적인 오버홀까지 마스터하는 과정입니다.]
#ics #ics2011 #인터네셔널커피스쿨 #인터내셔러널커피스쿨 #internationalcoffeeschool #월드커피바리스타협회 #월드커피협회 #월드바리스타협회 #cbaw #월드커피자격증